Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DINCOLO DE ZIDURI (R) Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Iulie 2017
Vizualizari: 1178
Comentează add

Dan Voiculescu a executat circa o treime din pedeapsa de 10 ani, primită în dosarul privatizării ICA

Dan Voiculescu, pus în libertate din penitenciarul Rahova

radiojurnal

Dan Voiculescu

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost externat de la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, el urmând să fie dus, cu pază, la Penitenciarul Rahova, acolo unde va fi urmată procedura de punere în libertate, după ce Tribunalul Bucureşti a decis eliberarea condiţionată a fostului senator.

El se internase vineri, diagnosticat cu ocluzie intestinală. Tribunalul Bucureşti a respins, astăzi, definitiv contestaţia depusă de Parchet la decizia de eliberare condiţionată a omului de afaceri, dată în 8 iunie, la Judecătoria Sectorului 5, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

Respectiva instanţă motivase decizia de eliberare condiţionată, precizând că Dan Voiculescu a avut în închisoare un comportament pozitiv. Procurorii au susţinut, însă, că Dan Voiculescu nu a dat dovadă de îndreptare şi că prejudiciul adus statului în dosar nu a fost recuperat.

Avocatul lui Dan Voiculescu a explicat, însă, că toată averea omului de afaceri se află sub sechestru, singurul venit al acestuia fiind, în prezent, pensia. Amintim că Dan Voiculescu a executat circa o treime din pedeapsa de 10 ani, primită în dosarul privatizării ICA.


Etichete Dan Voiculescupenitenciarul RahovaSpitalul Universitar de Urgenţăeliberare condiţionată

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live