Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

15 August 2018
Vizualizari: 1359
Comentează add

Caravana "Fără penali în funcţii publice" a ajuns azi la Tulcea. Președintele USR, deputatul Dan Barna care spune că, până în prezent, s-au strâns peste 800 de mii de semnături.

Dan Barna: "Fără penali în funcţii publice", peste 800 de mii de semnături

irinel-calin-tulcea

Preşedintele USR, Dan Barna.         Foto: Arhivă.

Caravana "Fără penali în funcţii publice" a ajuns astăzi la Tulcea, în frunte cu preşedintele Uniunii Salvaţi România, deputatul Dan Barna.

El spune că, până în prezent, s-au strâns peste 800 de mii de semnături. 

Filiala tulceană a Uniunii Salvaţi România a adunat peste 20 de mii de semnături în cadrul campaniei "Fără penali în funcţii publice" ceea ce pentru un judeţ mic, aşa cum este Tulcea, cu mai puţin de 200 de mii de locuitori înseamnă peste 10%, lucru remarcat şi de către preşedintele Uniunii Salvaţi România, deputatul Dan Barna.


Dan Barna: Până nu de mult între cele 21 de judeţe, judeţul care avea cel mai bun procent între numărul de semnatari şi populaţie era judeţul Sibiu şi aveam cumva un pic de mândrie, acuma pot să spun că Tulcea este cel mai fără penal judeţ din România. În jur de 10% dintre cetăţenii judeţului au semnat această iniţiativă.


Reporter: Chiar dacă filiala tulceană a Uniunii Salvaţi România şi-a atins încă de ieri obiectivul, în cursul acestei zile a mai primit un sprijin şi din partea liberalilor.


Ilie Ştefan, preşedintele Organizaţiei judeţene Tulcea a PNL: Astăzi, îmi revine plăcerea să înaintez filialei Tulcea un număr de 4023 de semnături.


Reporter: Filiala judeţeană Tulcea a PNL este singura din ţară care s-a implicat în nume propriu în strângerea de semnături pentru campania Uniunii Salvaţi România, un model ce ar putea fi urmat şi de alte filiale din ţară - sunt de părere liberalii tulceni.


Realizator: Vă reamintim că Iniţiativa civică "Fără penali în funcţii publice" vizează modificarea Constituţiei astfel încât persoanele care sunt condamnate penal definitiv să nu mai poată accede în funcţii şi demnităţi publice


Etichete Caravana Fără penali în funcţii publiceTulceadan barnausr,semnaturi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live