Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Ianuarie 2021
Vizualizari: 371
Comentează add

Bugetul României este sub o presiune foarte mare, din cauza necesității de a respecta deficitul de 7% agreat cu Comisia Europeană, a afirmat vicepremierul Dan Barna.

Dan Barna: Bugetul României este sub o presiune foarte mare

radiojurnal

  

Bugetul României este sub o presiune foarte mare în momentul de față, din cauza necesității de a respecta deficitul de 7% agreat cu Comisia Europeană, a afirmat, astăzi, vicepremierul Dan Barna, într-o conferință de presă pe tema pieței de capital.
 
El a subliniat că această piață poate fi un instrument fundamental în reconstrucția economiei după pandemie, în condițiile în care guvernul lucrează în aceste zile la planul de reconstrucție și reziliență pe care România îl va propune Comisiei Europene.
 
Este vorba despre 30 de miliarde de euro care vor veni pe piața din țara noastră, a precizat Dan Barna.
 
El a adăugat că atâta timp cât România nu transmite, de la nivelul Guvernului, un mesaj de susținere reală a pieței de capital, perspectivele economice rămân limitate sau marginale în privința diverselor oportunități. 
 
(PH)

Etichete Dan Barnabugetdeficit(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live