Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Sâmbătă, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Ianuarie 2016
Vizualizari: 1145
Comentează add

Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit cu preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, şi va discuta şi cu partidele despre organizarea alegerilor locale.

Dacian Cioloş va consulta liderii partidelor privind organizarea alegerilor

radiojurnal

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu. Foto: gov.ro.

Premierul Dacian Cioloş s-ar putea întâlni în zilele următoare cu liderii partidelor politice pentru a discuta despre oportunitatea reintroducerii în legea electorală a două tururi de scrutin la alegerile locale.

Conform purtătorului de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, premierul a discutat şi cu preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru.

"A fost o discuţie legată de aspectele tehnice ale alegerilor. Nu a luat în calcul alegeri care să se desfăşoare în două tururi sau într-un tur, a fost pur şi simplu o discuţie legată de necesităţile Autorităţii Electorale Permanente şi de elemente tehnice care vizează organizarea alegerilor", a spus Dan Suciu. 


Etichete premierul Dacian Cioloşîntâlnire cu şefa AEPAna Maria Pătrupurtătorul de cuvânt al GuvernuluiDan Suciualegerile localeîntrevedere cu liderii partidelor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live