Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Stănuţă

20 Martie 2017
Vizualizari: 822
Comentează add

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu spune că o astfel de decizie poate fi luată de forurile de conducere ale partidului

D. Constantin şi-ar putea pierde sprijinul politic şi funcţiile din guvern

alina-stanuta

Călin Popescu Tăriceanu. Foto: Arhivă.

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, susţine că neînţelegerile pe care le care cu Daniel Constantin pot duce la o eventuală retragere a sprijinului politic pentru acesta şi, prin urmare, a pierderii funcţiilor de vicepremier şi ministru al mediului.

O decizie în acest sens ar putea fi luata în forurile de conducere ale ALDE, respectiv de congresul partidului.

Călin Popescu-Tăriceanu: "Aceasta acţiune în instanţă, pe care vrea să o demareze, nu face decât să demonstreze odată în plus că vrea să facă în aşa fel încât sa blocheze deciziile în partid. Delegaţia de ieri a fost perfect validă. Tot Delegaţia Permanentă, ca for statutar, a fost cea care a aprobat, de exemplu, şi listele pentru nominalizarea colegilor noştri, membri în Guvern.

Cum s-o conteşti? Nu vedeţi că este un nonsens? Dar, vă sublinez faptul că majoritatea care susţine Guvernul nu este sub nicio formă în pericol."

Redactorul Radio România Actualităţi, Alina Stănuţă, aminteşte că Daniel Constantin, copreşedinte ALDE, intenţionează să atace în instanţă decizia prin care Delegaţia Permanentă a convocat congresul extraordinar al partidului, pentru luna aprilie, care va alege un preşedinte unic al formaţiunii.


Etichete Daniel ConstantinCălin Popescu TăriceanuALDEDelegaţia Permanentă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live