Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Marţi, 22 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

6 Iunie 2017
Vizualizari: 1182
Comentează add

Preşedintele Sidicatului Naţional al Poliţiştilor a atras atenţia că poliţiştii lucrează pe timpul nopţii, sâmbăta şi duminica

D. Coarnă: Angajaţii din sistemul de apărare nu vor mai primi nici un spor

-

 Prezent la dezbaterile din Comisia pentru Muncă a Camerei Deputaţilor, preşedintele Sidicatului Naţional al Poliţiştilor, Dumitru Coarnă, a atras atenţia că noile modificări aduse Legii salarizării vor face ca angajaţii din sistemul de apărare şi siguranţă naţională să nu mai primească niciun spor.

Potrivit redactorului RRA Petruţa Obrejan, el a mai spus că amendamentele aduse formei proiectului adoptate de Senat îi vor face pe poliţişti să vină cu bani de acasă şi i-a acuzat pe deputaţi de ignorarea cererilor sindicaliştilor.

Dumitru Coarnă: "Noi lucrăm noaptea, sâmbăta, duminica în condiţii grele, ne-au pus plafon, noi nu ne comparăm cu celelalte sisteme. Noi şi sănătatea ne cam asemănăm la această muncă pe timpul nopţii, sâmbăta, duminica.

Sunt unităţi care nu se închid. Ele funcţionează în mod continuu. Şi atunci, sigur că plafonând şi mergând în aceeaşi logică noi o să închidem şi spitalele o să închidem şi secţii de poliţie, o să închidem secţii de jandarmerie, o să se apere ei între ei, domnul Solomon, la Parc Izvor aici."


Etichete Dumitru CoarnăComisia de MuncăCamera Deputaţilorlegea salarizării bugetarilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live