Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Joi, 06 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Iulie 2018
Vizualizari: 507
Comentează add

Într-un comunicat se arată că acesta este eligibil pentru a primi azil în Serbia, din cauza persecuției la care o fost supus în România în urma exprimării opiniilor sale politice.

Curtea Supremă de la Belgrad a refuzat ieri extrădarea lui Sebastian Ghiță

radiojurnal

  Sebastian Ghiţă Foto: Arhivă

Curtea Supremă de la Belgrad a refuzat ieri să-l extrădeze pe omul de afaceri și fostul deputat, Sebastian Ghiță, precizând într-un comunicat că acesta este eligibil pentru a-i acorda azil în Serbia, din cauza persecuției la care o fost supus în România în urma exprimării opiniilor sale politice.

Dosarul cazului a fost trimis deja la curtea de apel din Belgrad care va menține va respunge sau va anula decizia cuții supreme 

Hotărârea definitivă va fi trimisă Ministrului Justiției care va informa despre această țară care solicită extrădarea a declarat purtătorul de cuvânt a curții pentru agenția sarbă de presă Tanjug, preluată de Agerpres. 

Sebastian Ghiță a fost arestat în aprilie anul trecut, la câteva luni după ce părăsise ilegal România, unde a fost inculpat pentru mai multe acuzații de corupție 

El a fost eliberat la finele lunii mai după ce a plătit o cauțiune de 200 de mii de euro, dar nu are voie să plece din Belgrad. 


Etichete Curtea SupremăBelgradextrădareazil

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live