Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Sâmbătă, 29 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Iunie 2018
Vizualizari: 624
Comentează add

Viceliderul deputaţilor USR, Dan Barna, salută declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis şi precizează că procurorii trebuie să rămână independenţi.

Curtea Constituţională a devenit un jucător politic,consideră Dan Barna-USR

radiojurnal

 Dan Barna

Viceliderul deputaţilor USR, Dan Barna, salută declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis şi precizează că procurorii trebuie să rămână independenţi, iar şeful statului trebuie să fie respectat în privinţa atribuţiilor conferite prin Constituţie.

Dan Barna susţine şi ideea organizării unei dezbateri ample, care s-ar putea finaliza cu un referendum pentu revizuirea legii fundamentale.

"Dezbaterea despre care vorbeşte preşedintele este una fundamental necesară, pentru că prin această decizie a Curţii Constituţionale se schimbă fundamental forma de guvernământ în România. Este dincolo de o interpretare aşa cum ar fi trebuit să facă Curtea Constituţională. Această decizie schimbă forma de guvernământ din România şi acest lucru este inanceptabil. Această Curte Constituţională, o parte din ea este profund politizată. Cât timp avem foşti membri de partid în funcţia de preşedinte al Curţii Constituţională,  nu este niciun echivoc că vorbim de o decizie politică şi nu este niciun echivoc asupra ideii că această Curte Constituţională a devenit un jucător politic", a declarat deputatul USR, Dan Barna.


Etichete Dan BarnaDEPUTAŢIusrKlaus Iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live