Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ. OMUL CU CHITARA - continuare Luni, 01 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

17 Decembrie 2018
Vizualizari: 458
Comentează add

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cursurile au fost suspendate astăzi în toată Valea Jiului, dar și în alte cinci localități din județul Hunedoara.

Cursuri suspendate în Valea Jiului

ilie-pintea

Foto: Arhiva/ Ministerul Transporturilor

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cursurile au fost suspendate astăzi în toată Valea Jiului, dar și în alte cinci localități din județul Hunedoara, iar în funcție de starea vremii, această măsură ar putea fi prelungită și mâine.

Nici un drum nu este blocat, dar se circulă cu dificultate, pentru că utilajele de deszăpezire au făcut față cu greu ninsorii abundente.

Porțiuni dificile sunt în zona Merișor, pe DN66, dar și în Defileul Jiului, unde circulația a fost oprită azi noapte pentru câteva ore, din cauza căderilor de zăpadă de pe versanți. De altfel, în această dimineață s-a luat măsura restricționării circulației autovehiculelor cu masa autorizată mai mare de 7,5 tone în porțiunea de drum cuprinsă între Petroșani și Bumbești Jiu.

Și la această oră mai sunt probleme în alimentarea cu energie electrică a mai multor localități, avariile fiind cauzate de copacii căzuți peste firele de medie tensiune. Întreruperile de curent au afectat peste 16.000 de oameni, iar aproape o sută de echipe de intervenție au lucrat fără întrerupere pentru remedierea situației.


Etichete cursuri suspendatescoliValea Jiuluimeteoiarna

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live