Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

9 Ianuarie 2017
Vizualizari: 832
Comentează add

Transportul de persoane şi de mărfuri se va realiza doar către oraşul Sulina cu o navă de la Administraţia Fluvială a Dunării de Jos, Galaţi.

Cursele de pasageri către localitățile izolate din Deltă, suspendate

irinel-calin-tulcea

Foto: Irinel Călin.

La Tulcea, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis să suspende cursele regulate de pasageri în localităţile izolate din Delta Dunării ca urmare a apariţiei sloiurilor de gheaţă pe braţele fluviului.

Transportul de persoane şi de mărfuri se va realiza doar către oraşul Sulina cu o navă de la Administraţia Fluvială a Dunării de Jos Galaţi.

Pentru a nu pune în pericol siguranţa pasagerilor ca urmare a apariţiei formaţiunilor de gheaţă pe braţele Dunării, Societatea Navrom Delta, operatorul public de transport persoane în Delta Dunării, a cerut Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea aprobarea suspendării curselor regulate; de mâine transportul de persoane şi mărfuri de strictă necesitate pe braţul Sulina se va realiza cu  o navă de la Administraţia  Fluvială a Dunării de Jos Galaţi, nava de semnalizare cu clasă de gheaţă Mamaia II.

De asemenea, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a hotărât ca nava Mândreşti să asigure traversarea Dunării către Suburbia Tulcei, Tudor Vladimirescu de 3 ori pe zi.

Chilia şi Sf. Gheorghe rămân închise navigaţiei fluviale cu localităţile de pe aceste braţe ale Dunării izolate.
 


Etichete TulceaGalațiDelta Dunăriicurse de pasageri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live