Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

31 Mai 2021
Vizualizari: 1219
Comentează add

Florin Cîţu este cel de-al doilea lider care intră în cursa pentru şefia PNL.

Cursa electorală pentru şefia PNL

florin-lepadatu

Florin Cîțu (stg) și Ludovic Orban (dr). Foto: Agerpres.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  - Premierul Florin Cîţu, vicepreşedintele al PNL, şi-a anunţat, duminică, candidatura la preşedinţia partidului.

PNL are nevoie de un suflu nou - a spus liderul liberal, apreciind că este nevoie de un alt tip de politician, în condiţiile în care lumea din jurul nostru se schimbă.


Florin Cîţu: În ceea ce priveşte candidatura, din punctul meu de vedere, cred că este nevoie, România se schimbă, Europa se schimbă, lumea se schimbă, este nevoie şi de un alt tip de politician. Liberalismul înseamnă, în opinia mea, totuşi, să luăm decizii în echipă, împreună. Suntem o echipă şi toţi trebuie să participăm şi la bine, dar şi la greu.

Florin Cîţu este cel de-al doilea lider care intră în cursa pentru şefia PNL, după actualul preşedinte al formaţiunii, Ludovic Orban.

Acesta din urmă a salutat decizia premierului, de a-i deveni contracandidat, şi a menţionat că actuala competiţie nu va afecta activitatea partidului şi guvernarea.


Ludovic Orban: Voi aveţi destinul în mână! Votaţi aşa cum credeţi că este corect şi potrivit pentru a avea cu adevărat un viitor care să permită Partidului Naţional Liberal să rămână cea mai puternică şi cea mai serioasă formaţiune politică de pe scena politică românească.

Declaraţia a fost făcută la Consiliul Naţional al PNL.

În cadrul reuniunii s-a decis data congresului partdiului - 25 septembrie - şi s-a ales comisia pentrui organizarea acestui congres, condusă de Theodor Stolojan.


Etichete OrbanCîţuPNL

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live