Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Constanţa

16 Iulie 2019
Vizualizari: 509
Comentează add

7 echipe s-au înscris în lupta pentru trofeu: Stejarul Pârcovaci, Frontiera Tomis Constanța, Straja București, Politehnica Cluj, CS Olteni, Biruinţa Gherăeşti și Energia Rîmnicelu.

Cupa României la oină se dispută la Cumpăna, judeţul Constanţa

radio-romania-constanta

 FOTO: RRA/Alexandru Dolea.

Federația Română de Oină, în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, A.C.S. Frontiera Tomis Constanța, Primăria Cumpăna, D.J.S.T. Constanța și A.J.O. Constanța, organizează, în zilele de 19 și 20 iulie, la Cumpăna, Cupa României la oină, competiție pentru seniori, masculin.
 
Șapte echipe s-au înscris în lupta pentru marele trofeu: Stejarul Pârcovaci, Frontiera Tomis Constanța, Straja București, Politehnica Cluj, CS Olteni, Biruinţa Gherăeşti și Energia Rîmnicelu.
 
 
Meciurile din grupă se vor disputa pe Stadionul din Cumpăna în timp ce semifinalele și finalele vor avea loc în noul Complex Sportiv Centenar Cumpăna.
 
„Este o competiție de tradiție pentru sportul nostru național. Pe hârtie, Frontiera Tomis Constanța este favorită, dar pot apărea multe surprize. Se știe Cupa este competiția surprizelor. Finala mare se va juca în nocturnă, în cel mai nou și modern complex sportiv din județ. Așteptăm câți mai mulți oameni să fie prezenți la toate meciurile pentru că le promitem, că vor avea ce vedea” a declarat Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină.

Etichete oinăConstanţasportCupa RomânieiNicolae Dobre

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live