Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Aprilie 2015
Vizualizari: 1033
Comentează add

Vremea va fi, în general, frumoasă la nivelul întregii țări atât în noaptea de Înviere, cât și în prima și a doua zi de Paști, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Cum va fi vremea în zilele de Paști

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Vremea frumoasă se va menţine în continuare, anunţă specialiştii ANM, astfel că de Paşti va fi soare şi se vor înregistra temperaturi ridicate, însă doar în primele zile, după cum explică meteorologul Alina Şerban.

"Sărbătorile vin cu vreme bună, vreme frumoasă şi caldă chiar, cu temperaturi de peste 20 de grade în toate regiunile ţării, până spre 23 - 23 de grade în partea de sud în ziua de duminică; puţini nori pe cer, poate doar duminică ceva ploi slabe în regiunile din vestul, centrul şi nordul ţării, însă acestea vor fi de scurtă durată.

"Dacă luni încă ne mai păstrăm cu vreme caldă, în mod deosebit în vestul, sudul şi sud-estul ţării, marţi începe să se schimbe aspectul vremii. Vor apărea şi ploile în peisaj, temperaturile în scădere, chiar în scădere accentuată şi vântul se va intensifica.

"Încă de luni vor apărea ploile n vestul, centrul şi nordul ţării, iar luni, seara şi noaptea acestea se vor muta în regiunile din estul şi sud-estul ţării, iar de marţi temperaturile maxime la nivelul întregii ţări se vor situa în general între 8 şi cel mult 17-18 grade", a spus meteorologul Alina Serban.


Etichete Cum va fi vremea în zilele de PaștiANMmeteo

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live