Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Vineri, 03 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Decembrie 2017
Vizualizari: 711
Comentează add

Pentru a fluidiza traficul în vamă, Poliţia de Frontieră a suplimentat personalul la punctele de trecere a graniţei din Vama Veche, Negru Vodă şi Ostrov.

Cum se circulă la frontieră în perioada sărbătorilor de iarnă

radiojurnal

Foto: Politia de frontiera.

După ce au petrecut Crăciunul în familie, cu daruri şi mese pline, mulţi români au ales alte destinaţii pentru noaptea dintre ani.

Tentaţi de pachetele turistice atractive, mulţi dintre ei vor merge în staţiunile din Bulgaria.

Pentru a fluidiza traficul în vamă, Poliţia de Frontieră a suplimentat personalul la punctele de trecere a graniţei din Vama Veche, Negru Vodă şi Ostrov, unde se aşteaptă în zilele următoare un număr mare de turişti.

Directorul Gărzii de Coastă, Cristian Cicu.

Cristian Cicu: "Garda de Coastă a dispus măsurile necesare şi pentru intensificarea activităţilor specifice în zona punctelor de trecere a frontierei. S-a mărit numărul de lucrători care vor asigura controlul documentelor de trecere a frontierei. Ştim bine că avem Vama Veche, Negru Vodă şi Ostrov, Ostrovul mai mult pe mijloace de transport. Au fost intensificate măsuri pentru sporirea atenţiei în timpul realizării verificărilor la procesul de control la tot ce înseamnă documente de călătorie şi mijloace de transport. Se vor desfăşura misiuni specifice în scopul prevenirii sau combaterii criminalităţii transfrontaliere. Vor fi vizate acţiuni de prevenire şi combatere în zona de competenţă a actelor de contrabandă, evaziune fiscală, trafic internaţional cu autovehicule furate, depistarea eventualelor tentative de trecere a frontierei".


Etichete pachete turisticerevelioncraciunpolitia de frontieragarda de coastabulgaria

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live