Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Aprilie 2020
Vizualizari: 728
Comentează add

Invitat astăzi astăzi la rubrica |"Apel Matinal", de la Radio România Actualități, preotul și consilierul patriarhal Ionuț Mavrichi.

Cum îi îndeamnă Biserica pe credincioși să facă față acestei perioade

radiojurnal

Cum îi îndeamnă Biserica pe credincioși să facă față acestei perioade dificile

Invitat astăzi astăzi la rubrica |"Apel Matinal", de la Radio România Actualități, preotul și consilierul patriarhal Ionuț Mavrichi a vorbit despre cum îi îndeamnă Biserica pe credincioși să facă față acestei perioade dificile.


Ionuț Mavrichi: Este o situaţie specială, şi asta ar trebui să intensifice viața noastră duhovnicească, viața noastră spirituală. Este un moment în care ne putem regăsi pe noi înșine, în sânul familiilor noastre, putem să ne rugăm mai mult, putem să fim mai atenți, putem să prețuim cu adevărat ceea ce am avut până acum, libertatea şi posibilitatea de a merge la biserică. Suntem chemaţi să respectăm, în același timp, deciziile autorităților, pentru că sunt spre binele nostru, spre sănătatea noastră. Trebuie să înţelegem ca orice nevoie am avea, ea nu trebuie să primeze asupra riscului de a îmbolnăvi pe cineva, că poate suntem asimptomatici. Sfintele Paşti, Invierea lui Hristos putem să o trăim alături și putem să ne facem fiecare dintre noi biserică din casa pe care o avem


Etichete bisericacredinciosipasteionut mavrichipreot(RS)apel matinal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live