Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 Marţi, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

11 Mai 2018
Vizualizari: 585
Comentează add

Campioana României la handbal feminin, CSM București este pregătită pentru semifinala de foc din Liga Campionilor cu Gyor, sâmbătă de la ora 16.15, în direct la RRA.

CSM București începe lupta pentru Liga Campionilor

bogdan-predescu

  Foto: Marius Ionescu

A patra ediție a Turneului Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin, organizat la Budapesta, este gata să înceapă în acest week-end. Sunt strânse în capitala Ungariei cele mai bune echipe de club din Europa, printre care și campioana României – CSM București. Prima semifinală de sâmbătă se anunță a fi și cea mai încinsă în teren, dar și în tribune, deoarece față în față se vor afla, gazdele de la ETO Audi Gyor și tigroaicele nostre, handbalistele de la CSM București. 

 
Vineri la Budapesta a avut loc clasica întâlnire a celor patru echipe cu reprezentanții presei și cu suporterii. Au fost sesiuni de interviuri și întâlniri cu suporterii, pentru câteva dintre vedetele celor patru campioane care vor lupta de sâmbătă în semifinale. La discuțiile dinaintea semifinalei, fetele noastre au vorbit despre dorința de a învinge în semifinala cu Gyor, dar și despre un tonus bun al echipei și o încredere suplimentară într-un rezultat bun, mai ales de la fetele care se vor despărți în curând de echipa noastră. 
 
 
 
Paula Ungureanu s-a arătat încrezătoare în apărarea pe care o va avea în față și a promis că vom avea parte de un meci bun, iar pivotul Oana Manea a vorbit despre echilibrul existent între cele două formații și despre importanța pe care o are o poartă bună și o apărare atentă. 
 
 
 
Prima zi cu meciuri la Budapesta aduce în prim plan de la ora 16:15 semifinala I între ETO Gyor (Ungaria) și CSM București (România), urmând apoi de la ora 19:00 semifinala II între Rostov-Don (Rusia) și Vardar Skopje.  
 

Etichete handballiga campionilorcsm bucurestiungariaGyorsemifinaleNeagu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live