Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE (Continuare) Luni, 16 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Decembrie 2018
Vizualizari: 259
Comentează add

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a amânat pentru 23 ianuarie discutarea a două rapoarte întocmite de Inspecţia Judiciară.

CSM amână discutarea rapoartelor privind abateri disciplinare ale L. Koveşi

radiojurnal

 

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a amânat pentru 23 ianuarie discutarea a două rapoarte întocmite de Inspecţia Judiciară cu privire la săvârşirea unor abateri disciplinare de către fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Köveşi.

Potrivit Inspecţiei Judiciare, una dintre abaterile disciplinare se referă la manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu.

În cadrul unei şedinţe de lucru, fosta şefă a DNA ar fi avut astfel de manifestări, aşa cum rezultă din înregistrări audio apărute în spaţiul media la data de 18 iunie 2017.

Al doilea raport al Inspecţiei Judiciare arată că Laura Codruţa Kövesi a inserat într-un comunicat de presă pasaje din înregistrările discuţiilor purtate la sediul DNA Ploieşti, care constituiau probe într-un dosar care îi viza pe membrii familiei Cosma. 


Etichete DNALaura Codruţa KöveşiCosmaInspecţia JudiciarăCSMConsiliul Superior al Magistraturii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live