Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Iulie 2019
Vizualizari: 363
Comentează add

Procurorul Maria Piţurcă a fost informată joi de către procurorii Secţiei Speciale de Investigare a Magistraţilor că a fost pusă sub acuzare.

CSM a respins cererea de suspendare a procuroarei din "cazul Sorina"

radiojurnal

 

Procuroarea care a preluat brutal fetiţa de 8 ani, Sorina, de la asistentul maternal din Baia de Aramă rămâne în funcţie, deşi este pusă sub urmărire penală pentru purtare abuzivă.

Maria Piţurcă a fost informată joi, 11 iulie, de către procurorii Secţiei Speciale de Investigare a Magistraţilor că a fost pusă sub acuzare.

În acelaşi timp, membrii Consiliului Superior al Magistraturii au respins solicitarea Inspecţiei Judiciare de a o suspenda din funcţie.

Tot joi, 11 iulie, Curtea de Apel Craiova a respins cererea procurorului general de revizuire a adopţiei Sorinei, după ce săptămâna trecută a respins şi solicitarea procurorului Bogdan Licu de anulare a adopţiei.

Deciziile sunt definitive, aşadar fetiţa rămâne în continuare la părinţii adoptivi - cuplul cu dublă cetăţenie, română şi americană.

Cazul Sorinei a intrat în atenţia publică după ce a fost luată cu forţa, la începutul lunii, din casa în care a fost crescută de o asistentă maternală, care ar dori ca fata de opt ani să rămână la ea. 


Etichete Baia de AramăprocuroareCSMmagistraţiBogdan Licu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live