Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Luni, 18 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

15 Mai 2018
Vizualizari: 378
Comentează add

CSA Steaua îşi exprimă regretul pentru moartea fostului comentator sportiv, Cristian Ţopescu, afirmând că a dispărut un om care a ''ars'' la microfon pentru România şi Steaua.

CSA Steaua: Cristian Ţopescu a avut un stil unic, inconfundabil

radu-dobritoiu

CSA Steaua îşi exprimă regretul pentru moartea fostului comentator sportiv, Cristian Ţopescu, afirmând că a dispărut un om care a ''ars'' la microfon pentru România şi pentru Steaua.

''(...) Marele comentator român Cristian Ţopescu a murit astăzi la vârsta de 81 de ani. Vocea de aur a televiziunii româneşti este cel care, generaţii la rând, a încântat milioane de români, fiind prezent la majoritatea succeselor româneşti obţinute la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale, Campionate şi Cupe Europene. Spirit enciclopedic, personalitate marcantă a sportului românesc, Cristian Ţopescu a avut un stil unic, inconfundabil de a prezenta evenimentul sportiv. Înarmat cu spontaneitate bazată pe o cultură remarcabilă, Cristian Ţopescu a fost martor cu microfon la triumful absolut al Nadiei Comăneci, la Jocurile Olimpice din 1976, la primul 10 din istoria gimnasticii. A fost prelungirea echipei naţionale masculine de handbal a României, cvadruplă campioană mondiala în acea vreme. A însoţit, cu comentariile sale savuroase, succesele echipelor româneşti de handbal, volei, fotbal, precum şi salba de medalii a gimnastelor. A fost alături de marile succese româneşti la kaiac-canoe şi la alte discipline sportive, amprentând puternic şcoala românească de jurnalism sportiv. A fost, fără îndoială, cel mai mare comentator sportiv român din toate timpurile (...) Cristian Ţopescu lasă un mare gol în inimile românilor, iar galeria figurilor de televiziune este, fără îndoială, mai săracă fără Cristian Ţopescu. A plecat dintre noi un om care a 'ars' la microfon, pentru România şi pentru Steaua. Dumnezeu să îl aibă în pază!'', se arată într-o postare pe site-ul clubului CSA Steaua.

 


Etichete Cristian TopescuCSA Steaua Topescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live