Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL Sâmbătă, 20 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Simona Şerbănescu

15 Septembrie 2015
Vizualizari: 1592
Comentează add

Cât de pregătiţi sunt consumatorii de informaţie să discearnă între opinie personală şi informaţie de presă am afat, la Apel matinal, de la directorul CJI, Ioana Avădani.

Criza refugiaţilor, între informaţie de presă şi opinie personală Criza refugiaţilor, între informaţie de presă şi opinie personală - Conține audio

simona-serbanescu

Foto: thesyriacampaign.org.

Cel mai fierbinte subiect la ora actuală, criza refugiaţilor, a fost discutat, dezbătut şi disecat în mii de materiale de presă.

Deloc exagerat dacă luăm în calcul că doar pe Facebook, în România, au apărut peste 23.000 de menţiuni pe această temă.

În mediul online, potrivit monitorizărilor mediaTrust, doar în perioada 25 august – 7 septembrie 2015, s-au scris peste 34.000 de materiale de presă, inclusiv imagini care au şocat sau revoltat, de la fotografia băieţelului sirian de trei ani, fără suflare, pe o plajă din Turcia, până la agresarea unor refugiaţi de către o jurnalistă maghiară.

Cât de informate, documentate şi cât de pregătiţi sunt consumatorii de informaţie să discearnă între opinie personală şi informaţie de presă am afat, la Apel matinal, de la directorul executiv al Centrului pentru Jurnalism Independent, Ioana Avadani.

Audio: Apel matinal 


Etichete exclusiv radiocriza emigranţilorcote de imigranţiUECEspaţiul SchengenRomâniaOrientul MijlociuSiriaval de refugiaţi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live