Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Viorela Pănculescu

27 Decembrie 2010
Vizualizari: 1630
Comentează add

Interviu cu președintele Federației Române de Handbal, Cristian Gațu

Cristina Neagu cea mai valoroasă handbalistă în 2010? Cristina Neagu cea mai valoroasă handbalistă în 2010? - Conține audio Cristina Neagu cea mai valoroasă handbalistă în 2010? - Conține video

viorela-panculescu

                               Cristian Gațu

Federaţia Internaţională de Handbal realizează pe site-ul oficial un sondaj în rândul iubitorilor acestui sport.

Până în 31 decembrie, aveţi ocazia de a o vota pe Cristina Neagu cea mai valoroasă handbalistă din lume în 2010. Aceasta se poate face pe site-ul federaţiei sau prin completarea unui formular care este descărcat în calculator şi apoi trimis prin mail, pe adresa it.ihf@ihf.info.

Formularul poate fi găsit la adresa http://www.ihf.info/files/voting/fans.pdf

Cristina Georgiana Neagu (n. 26 august 1988, București) este o jucătoare de handbal profesionistă din România. În prezent evoluează la clubul Oltchim Râmnicu-Vâlcea.În perioada 7 decembrie - 19 decembrie 2010, Cristina Neagu a fost elementul de bază al echipei naționale a României, care a participat la a noua ediție a Campionatului European de Handbal Feminin, desfășurat în Danemarca și Norvegia. Neagu a fost golghetera competiției, cu un total de 53 de goluri din 106 aruncări. De asemenea, ea a ocupat primul loc în topul paselor de gol, cu 36 de pase și a fost desemnată cel mai bun inter stânga, fiind inclusă în echipa ideală a campionatului.

În final, în urma unui meci foarte strâns și spectaculos, desfășurat pe 19 decembrie la Herning, echipa României a învins în finala mică naționala Danemarcei, cu scorul de 16-15, iar Cristina Neagu și coechipierele sale au câștigat medaliile de bronz.

Președintele Federației Române de Handbal, Cristian Gațu, i-a acordat un interviu Viorelei Pănculescu.
 


Etichete Cristian Gațupreședintele Federației Române de HandbalCristina NeaguOltchim Râmnicu Vâlcea.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live