Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Bolan

25 Martie 2020
Vizualizari: 665
Comentează add

Cristian Gațu, fost președinte al Federației Române de Handbal și campion mondial, a suferit astăzi un accident vascular cerebral și urmează să fie operat mâine.

Cristian Gațu, internat de urgență la Spitalul Militar

ciprian-bolan

 

”Eu sunt la Breaza, ne-am retras aici la sfatul copiilor, iar cu Cristi (Gaţu – n.r.) ne mai ţineam de glume. Mi-a făcut deşteptarea duminică pe la 07.00, în stilul lui, iar luni am zis să-i întorc gluma, dar nu era bine. Abia vorbea. Am înţeles că nu-şi simte mâna şi piciorul pe partea stângă. A fost dus de urgenţă la spital, iar de ieri se află la Spitalul Militar, unde a fost supus unei tomografii şi se pare că e vorba de un cheag de sânge pe creier. Joi ar urma să fie operat, se simte bine în condiţiile date, dar să nu uităm că e perioadă de carantină şi se vor face şi analize de coronavirus, probabil, aşa că sperăm să nu mai dureze”, a declarat Radu Voina, fostul coechipier al lui Gațu în naționala de handbal a României, pentru News.ro.
 
Cristian Gațu este dublu campion mondial (1970, 1974) și dublu medaliat olimpic (argint și bronz). A fost vicepreședintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (1996 – 2002) și Președintele Federației Române de Handbal (1996 – 2014).

Etichete cristian gatuhandbalradu voinacosr

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live