Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

9 Ianuarie 2014
Vizualizari: 859
Comentează add

Liderul PNL, Crin Antonescu, doreşte ca până la sfârşitul acestei luni toate problemele din teritoriu între PNL şi PSD să se rezolve.

Crin Antonescu: Pledoarie pentru menţinerea USL

andrei-serban

Crin Antonescu. Foto: Arhivă

Liderul Partidului Naţional Liberal Crin Antonescu a spus astăzi că membrii coaliţiei aflate la putere au responsabilitatea de a duce la capăt angajamentul luat faţă de alegători.

În ultimele zile, unele filiale ale PSD şi PNL din ţară s-au acuzat reciproc de colaborare cu PDL, ceea ce înseamnă o încălcare a protocolului USL.

În judeţul Ilfov, social-democraţii le reproşează colegilor liberali că împreună cu democrat-liberalii au înlocuit vicepreşedinţii PSD şi UNPR ai Consiliului judeţean cu reprezentanţi de la PNL şi PDL.

În judeţul Botoşani, PSD acuză filiala PNL de colaboarre cu PDL şi avertizează că în acest judeţ liderul liberal Crin Antonescu ar putea să nu mai fie susţinut la alegerile prezidenţiale.

Şi în judeţul Alba, social-democraţii nu sunt mulţumiţi de ceea ce ei numesc colaborarea PNL - PDL.

La rândul lor, şi liberalii susţin că în cel puţin 6 judeţe PSD colaborează cu PNL aşa cum este cazul în Mehedinţi.

În acest context, mesajul de astăzi al preşedintelui PNL Crin Antonescu este acela de unitate a USL, deoarece angajamentul politic pe care Uniunea l-a luat în faţa electoratului este mult mai important decât unele interese locale ale partidelor din această alianţă.

Crin Antonescu doreşte ca până la sfârşitul acestei luni toate problemele din teritoriu să se rezolve.

Un subiect pe ordinea de zi a şedinţei conducerii liberale de astăzi este şi participarea PNL la alegerile europarlamentare singur sau probabil alături de PSD, o altă problemă delicată care pune la încercare unitatea USL, aşa cum considera fostul preşedinte al partidului, Călin Popescu Tăriceanu.


Etichete USLPSDPNLCrin Antonescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live