Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

12 August 2020
Vizualizari: 407
Comentează add

Potrivit specialiștilor, creșterea a fost constantă în ultimele 14 zile, iar răspândirea infecției a devenit comunitară.

Creștere alarmantă a numărului de infectări Covid-19 în Hunedoara

florin-lepadatu

  Foto: Arhiva/ Gabriel Sava.

Creștere alarmantă a numărului de infectări cu noul coronavirus în județul Hunedoara, unde s-au înregistrat peste 50 de noi cazuri.
 
Potrivit specialiștilor, creșterea a fost constantă în ultimele 14 zile, iar răspândirea infecției a devenit comunitară.
 
Celelalte cazuri active sunt în Hunedoara, Orăștie, Deva, Hațeg și Călan, iar Spitalul din Simeria a fost transformat în unitate-suport COVID-19.
 
Și trei secții ale Spitalului Județean de Urgență din Hunedoara vor trata pacienți cu noul coronavirus, pentru că 90 de persoane confirmate pozitiv așteptau să se elibereze paturi pentru a putea fi internate.
 
Corespondentul RRA, Ilie Pintea, transmite că nouă localități se află la limita de a fi plasate în carantină, iar prefectul județului, Vasilică Potecă, le-a cerut primarilor să convoace comitetele locale pentru situații de urgență și să adopte măsuri suplimentare pentru a evita această situație. 

Etichete Hunedoaracovid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live