Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Marţi, 20 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Emil Groza, corespondent RRA în Ungaria

7 Aprilie 2015
Vizualizari: 1382
Comentează add

În ultimii ani, numărul solicitărilor de azil în Ungaria a crescut de 20 de ori. În 2013 au fost înregistrate 2.000 de astfel de cereri, iar anului trecut, aproximativ 42.000.

Creşte numărul cererilor de azil în Ungaria

emil-groza-corespondent-rra-in-ungaria

Foto: Arhivă. 

Autoritatea pentru imigraţie din Ungaria a înregistrat, în primul trimestru al acestui an, peste 33.000 de cereri de azil. 

 Directorul Oficiului pentru Imigraţie şi Cetăţenie din Ungaria, Zsuzsanna Végh, a declarat, astăzi, într-o emisiune a postului public de televiziune, că o creştere în ceea ce priveşte cererile de azil a început să se înregistreze încă din 2013 şi, având în vedere numărul mare al solicitanţilor din primul trimestru, se estimează că Oficiul pentru Imigraţie şi Cetăţenie va avea un an dificil din acest punct de vedere. 
 
Din cauza conflictelor din diverse regiuni ale lumii, refugiaţii pornesc spre Europa, iar în Ungaria sosesc zilnic între 150 şi 200 de persoane din astfel de zone - a mai spus Zsuzsanna Végh. 
 
În ultimii ani, numărul solicitărilor de azil în Ungaria a crescut de 20 de ori. În 2013 au fost înregistrate 2.000 de astfel de cereri, iar pe parcursul anului trecut, aproximativ 42.000.

Etichete Autoritatea pentru imigraţie din Ungariacereri de azilDirectorul Oficiului pentru Imigraţie şi Cetăţenie din UngariaZsuzsanna Véghrefugiaţii pornesc spre Europa,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live