Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Martie 2015
Vizualizari: 1898
Comentează add

Astăzi, în ultima zi a Târgului Gaudeamus organizat de Radio România la Craiova puteţi să oferiţi sau să vă oferiţi un mărţişor sub formă de carte.

Craiova: Ultima zi a Târgului Gaudeamus Radio România

radiojurnal

Gaudeamus Craiova. Foto: Oltea Serban Parau. 

Astăzi, în ultima zi a Târgului Gaudeamus organizat de Radio România la Craiova puteţi să oferiţi sau să vă oferiţi un mărţişor sub formă de carte. Evenimente culturale, titluri noi, reduceri substanţiale de preţ la cărţi şi premii atractive vă aşteaptă în foaierul Teatrului Naţional "Marin Sorescu". Ieri şi-a lansat prima carte de poveşti cea mai tânără autoare. Gabriela Pârvulescu are 9 ani.

Reporter - Gabriela Lădaru: Unul dintre evenimentele care au făcut deliciul publicului prezent la Târgul Gaudeamus de la Craiova a avut-o ca protagonistă pe cea mai tânără autoare lansată aici. Este vorba despre Gabriela Pârvulescu, în vârstă de 9 ani, elevă la Şcoala Generală Gheorghe Ţiţeica din Craiova, care şi-a lansat prima sa carte cu poveşti.

Gabriela Pârvulescu: Cuprinde zece poveşti în care am dat viaţă animalelor - vulpi, lupi, căţei, pisicuţe, foarte multe.

Reporter: Cartea Gabrielei este ilustrată cu desenele celor mai bune prietene ale ei şi a fost publicată la Editura Aius.

Prof dr Petrişor Militaru: Este un copil minune, în senul că la 9 ani, vârsta la care majoritatea copiilor sunt consumatori de poveşti, a făcut acest salt de a deveni un spirit creator.

Reporter: Editura /.../ este cea care încheie evenimentele acestei ediţii, cu cinci lansări de carte, dintre care aş menţiona "Jurnal", vol I, al apreciatului critic literar Gheorghe Grigurcu.


Etichete Stiri Sud-VestTârgul Gaudeamusorganizat de Radio RomâniaCraiovamărţişor sub formă de carte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live