Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Septembrie 2018
Vizualizari: 758
Comentează add

Miniştrii susţinuţi de ALDE au o activitate foarte bună în actualul Executiv şi nu sunt motive pentru a fi remaniați, afirmă preşedintele formaţiunii, Călin Popescu-Tăriceanu.

C.P.Tăriceanu: Miniştrii susţinuţi de ALDE au o activitate foarte bună

radiojurnal

Călin Popescu Tăriceanu. Photo: Agerpres.

Miniştrii susţinuţi de ALDE au o activitate foarte bună în actualul Executiv şi nu sunt motive pentru a fi incluşi pe o listă de remaniere, afirmă preşedintele formaţiunii, Călin Popescu-Tăriceanu.

El a făcut o menţiune specială cu privire la prestaţia lui Tudorel Toader despre care susţine că este unul dintre cei mai buni miniştri ai justiţiei din ultimii ani.

Călin Popescu-Tăriceanu: Eu cred că România nu a mai avut de mult un ministru al justiţiei care să aibă curajul să îşi asume responsabilităţile şi prerogativele date de lege şi de Constituţie, cum este cazul ministrului Toader.

Dincolo de faptul că este un om cu o pregătire juridică de nivel foarte înalt, a dat dovadă de multă determinare, de mult curaj şi a pus lucrurile la punct în ceea ce înseamnă restabilirea locului puterilor în stat, echilibru între puterile din stat şi separaţia puterilor în stat.

Precizarea lui Călin Popescu-Tăriceanu vine în contextul în care există informaţii că liderul social-democrat, Liviu Dragnea, ar vrea să-l remanieze pe Tudorel Toader pentru că ministrul justiţiei nu şi-ar asuma toate deciziile cerute de PSD.


Etichete Călin Popescu-TăriceanuALDETudorel ToaderPSDLiviu Dragnea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live