Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100 DE MINUTE BUNE Joi, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Iunie 2018
Vizualizari: 592
Comentează add

Tăriceanu: Coaliţia nu ia în calcul o OUG în cazul modificărilor ce vor fi aduse la codul de Procedură Penală şi Codul Penal, ci se va merge exclusiv pe dezbatere parlamentară.

C.P. Tăriceanu: Coaliţia nu ia în calcul o OUG pe modificarea Codurilor

radiojurnal

Călin Popescu Tăricean. Foto: Agerpres.

Coaliţia nu ia în calcul o  ordonanţă de urgenţă  în cazul modificărilor ce vor fi aduse  la codul de Procedură Penală şi Codul Penal, ci se va merge exclusiv pe dezbatere parlamentară, a anunţat astăzi preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu.

El a declarat că a avut o întâlnire a coaliţie la care a participat şi premierul Viorica Dăncilă, unde  s-a  discutat despre necesitatea ca ministrul justiţiei Tudorel Toader  să elaboreze un document cu un rezumat al modificărileor  ce urmează a fi adoptate la Codul de Procedură Penală şi codul Penal.

Documentul va fi prezentat de către Ministerelor de Externe si Afacerilor Europen partenerilor României.

Călin Popescu-Tăriceanu: "Nu cred că trebuie să slăbim intensitatea combaterii corupţiei, dar, într-adevăr, trebuie să ne ocupăm de corupţie şi să nu lăsăm ca lupta împotriva corupţiei să devină, aşa cum s-a întâmplat, din păcate, în România, o luptă de eliminare a adversarilor politici. Nu am discutat de niciun fel de ordonanţă pe modificarea Codurilor şi, vă spun oficial, vom merge exclusiv pe calea dezbaterii parlamentare".


Etichete coalitiaougcod penaltariceanuviorica dancilatudorel toader

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live