Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Aprilie 2017
Vizualizari: 823
Comentează add

Cozi kilometrice de camioane la principalele puncte de trecere a frontierei din nordul şi sudul ţării

Cozi mari de camioane la punctele de trecere a frontierei

radiojurnal

Sunt cozi kilometrice de camioane la principalele puncte de trecere a frontierei din nordul şi sudul ţării, după ce s-au înăsprit controalele la graniţă pentru toţi cetăţenii la toate vămile din Uniunea Europeană.

Şoferii de tir trebuie să aştepte la această oră mai mult de 600 de minute la ieşirea din ţară prin Vama Siret. Este aglomerat şi la Petea - 300 de minute - sau Giurgiu - două ore.

Deocamdată, pentru autoturisme nu sunt probleme, dar traficul ar putea creşte, din cauza numărului mare de persoane care vin în ţară sau pleacă în vacanţă de sărbători.

Poliţia de frontieră încearcă să facă faţă solicitărilor şi a suplimentat personalul din vămi, spune purtătorul de cuvânt, Alexandra Popescu:

Alexandra Popescu: S-a suplimentat personalul care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi echipamentele folosite, iar în punctele de frontieră importante au fost detaşaţi lucrători din cadrul aparatelor centrale ale structurilor teritoriale, precum şi din cadrul aparatului central.

Realizator: Foarte utilă este aplicaţia de trafic online a poliţiei de frontieră, unde sunt afişaţi timpii de aşteptare, astfel încât şoferii pot să-şi reconfigureze traseul către vămi mai puţin aglomerate.

Prin controlul riguros la frontiere, oficialii europeni încearcă să combată terorismul şi migraţia ilegală.


Etichete cozifrontieracontroale granitavamapolitie de frontieravama siretpersonal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live