Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marcela Petcu

14 Iunie 2019
Vizualizari: 883
Comentează add

Timpii de aşteptare pentru autoturisme depăşesc 80 de minute. Autorităţile de frontieră se aşteaptă ca traficul pe sensul de ieşire din ţară să fie extrem de aglomerat.

Cozi lungi la Punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse Cozi lungi la Punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse - Conține video

marcela-petcu

 Foto: Marcela Petcu -  Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu

Cozi infernale la Punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse, pe sensul de ieşire din ţară. O coloană de maşini s-a format pe Podul Prieteniei, până la intrarea în Bulgaria, în condiţiile în care numeroşi turişti vor să meargă să petreacă minivacanţa de Rusalii în Bulgaria, Grecia sau Turcia.

Timpii de aşteptare pentru autoturisme depăşesc 80 de minute. Autorităţile de frontieră se aşteaptă ca traficul pe sensul de ieşire din ţară să fie extrem de aglomerat astăzi după-amiază şi mâine dimineaţă, când timpii de aşteptare vor creşte substanţial.

În acest sens, a fost suplimentat personalul de la frontiera cu Bulgaria şi au fost luate măsuri pentru fluidizarea traficului de către poliţiştii rutieri şi locali.

VIDEO: Marcela Petcu.


Etichete GiurgiuRuse,Bulgariafrontierăașteptare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live