Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Noiembrie 2016
Vizualizari: 1935
Comentează add

Cozi de sute de persoane la Serviciul de eliberare a permiselor de conducere şi certificatelor de înmatriculare a vehiculelor, dar şi la Serviciul de eliberare a paşapoartelor.

Cozi de sute de persoane la Serviciul "Permise şi Paşapoarte" din Pipera

radiojurnal

Arhivă Foto: Alex Lancuzov.

Au fost, din nou, astăzi cozi de sute de persoane la Serviciul de eliberare a permiselor de conducere şi certificatelor de înmatriculare a vehiculelor, dar şi la Serviciul de eliberare a paşapoartelor din Şoseaua Pipera din Bucureşti.

O astfel de situaţie s-a mai înregistrat şi în vara acestui an, când oamenii au fost nevoiţi să aştepte mai multe ore până în momentul în care au ajuns la ghişeu să îşi depună actele. Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache i-a chemat la discuţii pe prefecţii de Bucureşti şi Ilfov pentru a cauta o soluţie a situaţiei create. Reporterul Radio România Actualităţi, Alex Lancuzov este acum la "Permise şi Paşapoarte", din Pipera. 

Bun găsit. Într-adevăr, cu o jumătate de oră înainte de închiderea programului zeci de oameni se tem că stau degeaba la coadă şi nu vor reuşi sa depună actele pentru înmatriculări, permise şi alte operaţiuni specifice. Acest program cu publicul până la 16:30 şi doar marţi până la 18:30 este doar una dintre cauzele aglomeraţiei de la Permise şi Înmatriculări Serviciul Bucureşti. Prefectura Capitalei arată că lipsa de predictibilitate a programului Rabla sau numărul foarte mare de înscrieri pe leasing sau a dealerilor de maşini noi şi la mâna a doua au dus la creşterea solicitărilor iar personalul este insuficient. Sunt persoane care au luat bon de ordine încă de la ora 10:00 şi încă nu au ajuns să depună actele. Alţii au venit cu 2-3 ore înainte de deschiderea programului de lucru cu publicul şi au aşteptat până la prânz. Acum durează la fiecare ghişeu cam 10-15 minute de persoană procesarea actelor.


Etichete permisepiperaeliberare a permiselor de conducere şi certificatelor de înmatriculare a vehiculelor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live