Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! - continuare Joi, 21 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Pompilius Onofrei

16 Februarie 2016
Vizualizari: 554
Comentează add

”Shelley”, coproducție Danemarca-Suedia în regia lui Ali Abbasi,se numără printre filmele care concurează anul acesta la titlul de ”cel mai bun film de debut”.

Cosmina Stratan, protagonistă a filmului 'Shelley' Cosmina Stratan, protagonistă a filmului 'Shelley' - Conține audio

pompilius-onofrei

”Shelley”, coproducție Danemarca-Suedia în regia lui Ali Abbasi, se numără printre  filmele care concurează anul acesta la titlul de ”cel mai bun film de debut”. Iar actriţa ieșeancă are șanse sa repete performanța de la Cannes: pentru rolul din “După dealuri” câștiga Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină.
“Am cunoscut foarte multă lume la Berlin şi cu siguranţă asta îmi va fi de folos”, declara Cosmina Stratan în urmă cu 2 ani , când era între cele 10 tinere talente, actori europeni selectați în programul internațional Shooting Stars al festivalului International de film de la Berlin. Confirmarea vine la actuala editie a Berlinalei: ”Shelley”, coproducție Danemarca-Suedia în regia lui Ali Abbasi, care o are ca protagonistă pe actrița ieşeancă, se numără printre cele 18 filme care concurează anul acesta la titlul de ”cel mai bun film de debut”. Ce spune Cosmina Stratan despre noua apariţie în cinema, dupa fulminantul debut în filmul  “După dealuri”(rol răsplatit cu premiul pentru cea mai bună interpretare feminină la Cannes), aflam din interviul acordat lui Pompilius Onofrei.
 
 
Imagine de la Berlinala din 2014, când a primit trofeul Shooting Stars FOTO Guliver-Getty Images


Etichete ShelleyCosmina StratanFestivalul Internațional de Film de la Berlin

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live