Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 29 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Domenico

9 Noiembrie 2016
Vizualizari: 1407
Comentează add

Un etalon de eleganţă,frumuseţe şi stil pentru anii ‘70-‘80, Corina Chiriac şi-a păstrat şi acum aceeaşi strălucire.

Corina Chiriac, în Clubul Prietenilor de la 10

diana-domenico

Am văzut-o de foarte multe ori la Tv, am auzit-o de şi mai multe ori cântând, dar nu avusesem niciodată ocazia să o vad “face to face”.

Astazi, Doamna muzicii ușoare românești, a venit în Clubul Prietenilor de la 10.

Un etalon de eleganţă,frumuseţe şi stil pentru anii ‘70-‘80, Corina Chiriac şi- a păstrat şi acum, la 67 de ani aceeaşi strălucire.

Cu zambetul pe buze şi cu un optimism debordant, Corina Chiriac a vorbit despre albumul lansat săptămâna trecută, intitulat “Ne cunoaştem din vedere”, ce cuprinde 14 dintre cele mai populare compoziţii ale sale.

Întrebată cum mai vede viaţa şi iubirea, artista a spus că iubirea ne însoţeşte toată viaţa, sub diferite forme în funcţie de vârstă.

Dacă în copilărie vorbim despre iubirea părinţilor, apoi despre iubirea pentru un partener, la maturitate este vorba despre o iubire mult mai profundă pe care Corina Chiriac a găsit-o în Dumnezeu.

În acest context, artista a amintit de videoclipul de pe youtube în care interpreteză Rugăciunea Sfintei Cruci, ca un gest de mulţumire pentru toate bucuriile pe care i le-a oferit Dumnezeu pe parcursul vieţii.

Aşa cum a mărturisit, rugăciunea propriu-zisă o are încă din 1970,de la o prietenă care i a scris-o pe o foaie de hârtie atunci când a câştigat Concursul “Steaua fără nume”.

Corina Chiriac a ţinut să precizeze că Rugăciunea Sfintei Cruci are aproape 17.000 de vizualizări, mai multe decât orice şlagăr al său.


Etichete Corina ChiriacPrietenii de la 10

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live