Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 14 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

11 Aprilie 2019
Vizualizari: 615
Comentează add

Liderul de la Phenian, Kim Jong-Un, a declarat că duşmanii Phenianului au calculat greşit când şi-au închipuit că sancţiunile vor îngenunchea Coreea de Nord.

"Coreea de Nord nu va fi îngenuncheată de sancţiunile impuse de SUA"

sergiu-stet

  Foto: Arhivă.

Liderul Coreei de Nord a afirmat că ţara lui va depăşi efectul sancţiunilor care au fost impuse Phenianului pentru testele de rachete şi testele nuceleare efectuate de acesta.
 
Kim a declarat că duşmanii Phenianului au calculat greşit când şi-au închipuit că sancţiunile vor îngenunchea Coreea de Nord. Într-un limbaj colorat, el a cerut o lovitură puternică pentru "forţele ostile cu ochi albaştri, injectaţi cu sânge".
 
În ciuda cuvintelor, există dovezi care atestă că restricţiile impuse Coreei de Nord au dăunat economiei acesteia, în special cele mai recente sancţiuni impuse unei arii mai largi de bunuri, printre care se numără şi exporturile de cărbune.
 
Kim Jong-Un nu a reuşit să îl convingă pe preşedintele Trump să reducă sancţiunile, în timpul întâlnirii lor din Vietnam, din luna februarie. Este posibil ca acum să abordeze o atitudine mai dură la adresa Statelor Unite.

Etichete PhenianKim Jong-UnSUAeconomiesancţiuni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live