Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 29 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

3 Februarie 2018
Vizualizari: 916
Comentează add

Elevele ca l-au filmat pe profesorul de religie, acuzandu-l de gesturi obscene in timpul orelor, au fost sanctionate cu mustrare scrisa si nota scazuta la purtare.

Copșa Mică: Elevele care l-au filmat pe profesorul de religie, sancționate

carmen-vulcan-sibiu

 Foto: Arhivă.

Cele trei eleve de la Liceul Tehnologic „Nicolae Tecu” din orasul Copsa Mica, judetul Sibiu, care l-au filmat si au postat in mediul on-line imagini cu profesorul lor de religie, acuzandu-l de gesturi obscene in timpul orelor, au fost sanctionate cu mustrare scrisa si nota scazuta la purtare.

Decizia a fost luata de Consiliul de administratie al liceului, elevele fiind considerate vinovate pentru ca au inregistrat filmul si l-au distribuit fara acordul persoanei, ținând cont de legislația în vigoare, se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu.

Pe de alta parte, ancheta interna a scolii a ajuns la concluzia ca diriginta clasei nu se face vinovata de musamalizarea acestui incident, desi a fost acuzata initial ca ar fi avut cunostinta de situatie dar nu a luat nicio masura.

In urma scandalului iscat de incidentul de la liceul din Copsa-Mica, aparut in mass-media in data de 19 ianuarie, profesorul de religie a demisionat imediat dar a negat ca ar fi fost vinovat.

Dupa incident, atat Mitropolia Ardealului cat si Inspectoratul Judetean de Politie Sibiu au demarat anchete.

Reprezentantii Bisericii Ortodoxe au sustinut ca profesorul sufera de o boala grava iar gestul sau nu este unul obscen ci a fost cauzat de o mancarime.

Ancheta politiei nu a fost inca incheiata, dar seful Inspectoratului Judetean de Politie Sibiu, Tiberiu Ivancea , a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca deocamdata nu se confirma acuzatiile intiale la adresa profesorului de religie.


Etichete Cele trei eleve de la Liceul Tehnologic „Nicolae Tecu”orasul Copsa Micajudetul Sibiuprofesor de religiebiserica ortodoxa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live