Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Sâmbătă, 06 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Lavinia Vasiliu

12 Aprilie 2016
Vizualizari: 3039
Comentează add

“Copilul invizibil” este noua carte semnată de psihologul şi phisoterapeutul Gaspar Gyorgy.

“Copilul invizibil”, o nouă carte a psihologului Gaspar Gyorgy # interviu “Copilul invizibil”, o nouă carte a psihologului Gaspar Gyorgy # interviu - Conține audio

lavinia-vasiliu

 

              “Copilul invizibil” este noua carte semnată de psihologul şi phisoterapeutul Gaspar Gyorgy, unde părinţii pot descoperi metode pentru a-şi creşte copiii frumos şi armonios.

Volumul va fi lansat joi.

Cartea îi ajută pe părinţi să-şi îmbunătăţească relaţia cu propria persoană, mai întâi, spune autorul. Abia apoi îşi pot îmbunătăţi şi relaţia cu proprii copii. Este o carte de autocunoaştere şi dezvoltare personală, unde sunt prezentate câteva dintre cele mai eficiente teorii atunci când vine vorba de interacţiunea părinte – copil, cu exemple din viaţa personală a autorului şi din psihoterapiile desfăşurate în cabinet.

Una dintre ideile de bază care apare în carte este că trauma călătoreşte în timp. Dacă noi, părinţii, am avut nevoi ignorate în copilărie, la vârsta adultă, dacă nu conştientizăm acest lucru, ajungem, de cele mai multe ori, să ne rănim copiii în acelaşi mod.

Nu putem să ne schimbăm copilăria, dar putem conştientiza ce nu a funcţionat şi astfel putem evita să repetăm greşelile părinţilor noştri.

Rănile sufleteşti din copilărie devin vizibile în relaţiile noastre cele mai apropiate.

Florentina Varga a realizat un interviu cu autorul, special pentru emisiunea noastră, pe care vă invităm să-l ascultaţi astăzi.

 


Etichete Copilul invizibilGaspar Gyorgyparenting

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live