Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 August 2019
Vizualizari: 655
Comentează add

Părinţii copilului care a apelat fără motiv 112 au fost amendaţi cu 500 de lei

Copilul din Bucureşti care a sunat la 112 a fost găsit, apelul a fost fals

radiojurnal

Foto: Arhiva/ IGSU

Up-date: Părinţii copilului din Bucureşti care a făcut un apel fals la 112, susţinând că a fost băgat de un alt copil într-un canal stradal, au primit o amendă de 500 de lei, anunţă poliţia capitalei. Potrivit reporterului Daniela Mănuţă, nu este prima dată când copilul de nouă ani sună la 112 şi lansează alerte false. Echipe de intervenţie formate din pompieri, poliţişti şi jandarmi l-au căutat pe copil timp de mai multe ore şi au periat o zonă destul de întinsă din sectorul 4 al capitalei.

Ştire iniţială: Copilul din Bucureşti care a sunat la 112 şi a susţinut că a fost băgat de un alt copil într-un canal stradal a fost găsit, anunţă ISU Bucureşti Ilfov.

Părinţii micuţului de nouă ani au fost identificaţi de autorităţi şi după ce vor fi audiaţi în legătură cu apelul fals pe care l-a făcut fiul lor vor fi, cel mai probabil, amendaţi, transmite reporterul Daniela Mănuţă.

Echipe de intervenţie formate din pompieri, poliţişti şi jandarmi l-au căutat pe copil timp de mai multe ore şi au periat o zonă destul de întinsă din sectorul 4 al capitalei.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, au fost alertate mai multe echipe de pompieri, dar şi poliţişti, jandarmi şi echipe de la Apa Nova.

Echipele mixte nu au reuşit să îl găsească pe copil în zona indicată, motiv pentru care a fost extinsă aria de căutare. Operatorul 112 şi dispecerul ISU au stat de vorbă la telefon cu copilul timp de 35 de minute, ne-a mai informat reporterul RRA.

 

Etichete 112apelfals

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live