Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Luni, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

16 August 2011
Vizualizari: 1507
Comentează add

Un copil în vârstă de 11 ani a apelat linia de urgenţa pentru a se plânge de "muncă forţată", după ce mama sa i-a spus să o ajute la curăţenia din casă, informează BBC.

Copil german se plânge de muncă forţată

razvan-stancu

Foto: Reuters.

Poliţia din oraşul german Aachen, a declarat că un ofiţer a vorbit cu un copil în vârstă de 11 ani prin intermediul numărului de urgenţă 110, iar acesta s-ar fi plâns de muncă forţată, afirmând că "trebuie să muncească toată ziua şi nu are timp liber", informează BBC.

Mama copilului a spus ofiţerului de poliţie că băiatul a ameninţat-o în mod repetat că va suna la numărul de urgenţă dacă este pus să facă curat în casă în timpul vacanţelor şcolare.

O transcriere a convorbirii, publicată într-un ziar local, arată cum ofiţerul l-a rugat pe copil să descrie "munca forţată" la care este supus.

Băiatul în vârstă de 11 ani a răspuns că el trebuie să facă curat în casă şi pe terasa,

Întrebat dacă el ştie ce înseamnă muncă forţată, copilul a spus că da.

Ofiţerul a discutat apoi cu mama băiatului care era lângă telefon, iar aceasta a explicat că acesta a telefonat după ce l-a rugat să ridice o hârtie de jos, adăugând că "el se joacă toată ziua şi când i se spune să strângă, el numeşte asta munca forţată".


Etichete copilmuncăGermaniaAachenpoliţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live