Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Miercuri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

9 Mai 2015
Vizualizari: 1360
Comentează add

Un convoi de blindate americane va traversa teritoriul României dinspre Baza Mihail Kogalniceanu - Constanţa - spre Poligonul Cincu din judeţul Braşov.

Convoi de blindate americane traversează România

radu-dobritoiu

Foto: facebook.com/bucharest.usembassy (Sgt. William A. Tanner) 

Un convoi de blindate americane va traversa teritoriul Romaniei dinspre Baza Mihail Kogalniceanu - Constanţa - spre Poligonul Cincu din judetul Brasov. 

Transportul echipamentelor miltare este in derulare şi armamentul va fi folosit într-o nouă aplicaţie de anvergură, în cadrul Operaţiunii NATO "Atlantic Resolve". 
 
Saptamana viioare, dupa ce convoiul cu tehnica Regimentului 2 Cavalerie din Statele Unite isi va incheia deplasarea pe calea ferata, va continua traseul pe roti spre poligonul NATO de la Cincu , pentru un exercitiu in cadrul operatiunii Atlantic Resolve. 
 
În poligonul Cincu va fi transferat pentru o perioada si Comandamentul NATO de la Napoli, iar la noua aplicaţie a Alianţei vor participa peste 1000 de militari români şi din alte state NATO. 

Etichete convoi de blindate americaneteritoriul RomânieiBaza Mihail KogalniceanuConstantaPoligonul CincuSUANATOAtlantic Resolveblindate StrykerHumveeRegimentul 2 Cavalerie SUAComandamentul NATO de la NapoliAmbasada SUAfacebooksoldati

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live