Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Aprilie 2017
Vizualizari: 979
Comentează add

Contul de execuţie bugetară al SRR, pe anul 2016, a primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de buget-finanţe din parlament.

Contul de execuţie bugetară al SRR pe 2016, aviz favorabil

radiojurnal

Contul de execuţie bugetară al Societăţii Române de Radiodifuziune, pe anul 2016, a primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de buget-finanţe din parlament.

Preşedintele - director general al SRR, Ovidiu Miculescu, a declarat că anul 2016 a fost cel mai bun din istoria Radio România, atât din punct de vedere financiar cât şi în privinţa audienţei.

El a mai spus că Radio România şi-a îmbunătăţit reţeaua de acoperire din întreaga ţară şi a dezvoltat postul de la Chişinău.

De asemenea, a semnalat faptul că, în acest moment, Societatea Română de Radiodifuziune se află la confluenţa a trei legi: cea de funcţionare a SRR, cea de eliminare a unor taxe şi legea finanţelor publice, care conţin articole ce se contrazic reciproc.

În aceste condiţii, preşedintele - director general al Radioului Public le-a cerut senatorilor şi deputaţilor din comisiile de buget-finanţe să decidă ce lege trebuie să respecte, cu prioritate, Radio România.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a solicitat conducerii Radioului Public să prezinte, în scris, propunerile pe care le are în vedere pentru soluţionarea problemelor ridicate, pornind de la practica europeană în domeniu.


Etichete Contul de execuţie bugetară al SRRaviz favorabilcomisii reunite buget finantesrrovidiu miculescueugen teodorovicipsdeugen teodorovici

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live