Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mario Balint

5 Iunie 2016
Vizualizari: 1186
Comentează add

Bogdan Zdrâncă a fost prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, dar a scăpat doar cu măsura restrictivă a controlului judiciar.

Control judiciar pentru un fost vicepreşedinte de secţie de votare

mario-balint

Foto: facebook.com/politiaromana.

Procurorii au instituit măsura controlului judiciar împotriva lui Bogdan Zdrâncă, barbatul care a fost surprins, vineri seară, de poliţiştii reşiţeni, în timp ce încerca să ofere bani unor persoane dispuse să îşi facă vize de reşedinţă în comuna Zorlenţu Mare, din Caraş-Severin, pentru a vota un anumit candidat.

Ieri după-amiază, Zdrâncă a fost prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, dar a scăpat doar cu măsura restrictivă a controlului judiciar.

Măsura este valabilă 60 de zile şi a intrat în vigoare odată cu eliberarea sa din arest, la ora 3:30, a nopţii de sâmbătă spre duminică.

În cursul nopţii, Autoritatea Electorală Permanentă l-a înlocuit pe Bogdan Zdrâncă din funcţia de vicepreşedintel al unei secţii de votare din comuna Zorlenţu Mare, judeţul Caraş-Severin.


Etichete control judiciar pentru un fost vicepreşedinte al unei secţii de votareZorlenţu MareCaraş-Severin

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live