Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Iunie 2017
Vizualizari: 971
Comentează add

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate peste 6.500 de sancţiuni contravenţionale, au fost reţinute 372 de permise şi au fost retrase 149 de certificate de înmatriculare.

Controale Poliția Rutieră: mii de sancțiuni și sute de permise reținute

radiojurnal

 Foto: Arhivă / facebook.com/ministeruldeinterne

Poliţiştii au desfăşurat, în perioada 7 - 8 iunie, o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului public de persoane, precum şi autovehiculele special destinate transportului de elevi.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate peste 6.500 de sancţiuni contravenţionale, au fost reţinute 372 de permise şi au fost retrase 149 de certificate de înmatriculare.

Pe parcursul acţiunii au fost constatate 82 de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, din care 18 cazuri de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului.

Astfel, un bărbat care transporta persoane cu un microbuz, în judeţul Argeş, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că se afla sub influenţa alcoolului - 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional şi, ca măsură complementară, s-a dispus reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile, se precizează într-un comunicat de la IGPR.


Etichete actiuniigpraccidente de circulatie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live