Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

9 August 2018
Vizualizari: 464
Comentează add

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis un dosar penal de moarte suspectă în cazul decesului fostului judecător Stan Mustaţă încarcerat la Jilava.

Controale la mai multe penitenciare cerute de ministrul Justiţiei

madalina-verman

 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut efectuarea unor controale la penitenciarele Jilava, Rahova şi Giurgiu, după decesul fostului judecător Stan Mustaţă.

Ministrul Toader a confirmat pentru RRA că a cerut verificări în toate unităţile de detenţie prin care a trecut fostul magistrat. Acesta executa o pedeapsă de opt ani şi jumătate de închisoare pentru luare de mită la Penitenciarul Jilava şi a murit aseară la Spitalul MIlitar din Bucureşti, în urma unui infarct miocardic.

Avocatul fostului judecător susţine că clientul său - care avea probleme cronice de sănătate - a fost transferat din penitenciar în penitenciar şi abia la sfârşitul zilei la Spitalul Militar din Bucureşti, unde medicii nu l-au mai putut salva.

În urma sesizării primite de la Spital, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis joi, 9 august, un dosar penal de moarte suspectă în cazul decesului fostului judecător Stan Mustaţă. Administraţia Naţională a Peniteciarelor a început o anchetă Penitenciarul Jilava unde a fost încarcerat fostul judecător Stan Mustaţă.


Etichete JilavaRahovaGiurgiumagistratjudecătorStan MustaţăSpitalul Militar din Bucureşti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live