Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Marţi, 02 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Mai 2014
Vizualizari: 1015
Comentează add

Echipe mixte formate din reprezentanţi ai ministerului sănătăţii şi ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate vor verifica, de luni, "respectarea clauzelor contractuale".

Controale în spitalele din România, de luni

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Echipe mixte formate din reprezentanţi ai ministerului sănătăţii şi ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate vor începe, de luni, controale în spitalele din toată ţara, pentru a verifica "respectarea clauzelor contractuale", susţine ministrul sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

Controalele încep la câteva zile după declanşarea cercetărilor privind decontările ilegale de operaţii la Spitalul de Arşi din Capitală.

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Gheorghe Radu Ţibichi, a spus că, într-o primă etapă, vor fi controlate 77 de spitale, în special secţiile chirurgicale ale acestora.

"Este un control care se va derula de către Direcţiile Sanitare Judeţene şi Casele Judeţene de Sănătate Publică în 77 de spitale. Un control care va analiza modul de raportare de către spitale a serviciilor efectuate şi modul de decontare de către casă a acestora şi, dacă ele au respectat realitatea, dacă astfel decontările făcute de casă sunt pentru servicii reale sau pentru eventuale diagnostice incorecte sau false" a declarat secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Dorel Săndesc.


Etichete controalespitaleministerul sănătăţiiCasa Naţională de Asigurări de SănătateNicolae BănicioiuDorel Săndesc

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live