Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Dragomir

9 August 2015
Vizualizari: 1369
Comentează add

Pentru evitarea unor blocaje la Vama Girgiu, compania de drumuri recomandă şoferilor ca pentru trecerea în Bulgaria să folosească şi punctele alternative de trecere a frontierei.

Controale amănunțite la intrarea în Bulgaria

mihaela-dragomir

Podul Prieteniei. Arhivă Foto: panoramio.com

Poliţia de frontieră bulgară, face de ieri, controale amănunţite la toate categoriile de autovehicule care trec graniţa, anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri.

Aceste controale măresc substanţial timpul de aşteptare la vamă, iar la Giurgiu, în plus, sunt şi lucrările de reabilitare la podul peste Dunăre.

Pentru evitarea unor blocaje, compania de drumuri recomandă şoferilor ca pentru trecerea în Bulgaria să folosească şi punctele alternative de trecere a frontierei, Calafat rutier, Bechet trecere cu bacul, Zimnicea trecere cu bacul, Călăraşi trecere cu bacul, Negru Vodă rutier şi Vama Veche rutier.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, la numerele de telefon 021.264.33.33 sau 021.9360 sau pe pagina de internet www.cnadnr.ro - situaţia drumurilor naţionale.


Etichete controalefrontieraBulgariaautovehiculeCNADNRDUnareZimniceasoferi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live