Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Mai 2019
Vizualizari: 556
Comentează add

Evenimentul a avut loc în prezenţa premierului Viorica Dăncilă şi a miniştrilor transporturilor, finanţelor, economiei şi sănătăţii.

Contractul de finanţare pentru Autostrada Braşov-Comarnic, semnat la Râșnov

radiojurnal

La Râşnov a fost semnat, astăzi, contractul de finanţare pentru Autostrada Braşov-Comarnic.

Evenimentul a avut loc în prezenţa premierului Viorica Dăncilă şi a miniştrilor transporturilor, finanţelor, economiei şi sănătăţii.

Şefa guvernului a declarat că salută faptul că lucrarea va fi realizată de un constructor român. Totodată, ea şi-a exprimat speranţa ca în acest caz să fie respectate termenele.

De dimineaţă, ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a rupt contractul cu firma care făcea lucrările de reabilitare a DN73 Braşov-Piteşti.

Demnitarul s-a declarat nemulţumit de stadiul lucrărilor la acest proiect. Acestea au început în 2014 şi au realizat 42% din proiect.

Până acum, ministrul transporturilor a reziliat trei contracte cu firme care efectuau lucrări de infrastructură, în ţară.  

Răzvan Cuc: Pe DN73, acolo unde aş spune că a stricat constructorul, acum, fiindcă, ştiind că vom veni în judeţ, s-a apucat, a săpat patru casete şi a început să scoată bordurile, am intrat şi aici, la intrare în Râşnov. Va intra DRDP-ul, Divizia Naţională Drumuri şi Poduri Braşov, în regie proprie. Ei aveau un grafic asumat şi, vă spuneam, de la 190 de persoane, 71 de urtilaje, sunt 20 de persoane şi 11 utilaje. Special am venit de la ora 8:00, să mă duc să văd, să mă conving, dacă au înţeles ce li s-a transmis de către reprezentanţii companiei. Până acum am reziliat trei contracte şi, cu siguranţă, nu ne vom opri aici. Deci acolo unde văd că sunt obioective care trenează de ani de zile, şi constructorul vine tot timpul cu scuze, noi nu mai tolerăm scuze.  

Între timp, Răzvan Cuc a fost prezent şi la demararea lucrărilor pentru execuţia sectorului de autostradă Râşnov-Cristian şi a drumului de legătură cu profil de autostradă care asigură fluenţa traficului spre municipiul Braşov, potrivit Radio România Braşov .


Etichete Râşnovcontractul de finanţare pentru Autostrada Braşov-Comarnicrazvan cucministerul transporturilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live