Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

17 Februarie 2021
Vizualizari: 414
Comentează add

Compania de Drumuri a semnat -astăzi- contractul pentru proiectarea și execuția Pasajului suprateran de la Drajna pe DN 21 în județul Călărași.

Contract semnat pentru proiectarea și construirea Pasajului de la DRAJNA

alex-lancuzov

Proiect al pasajului suprateran de la Drajna (fragment). Sursa: CNAIR

Compania de Drumuri a semnat -astăzi- contractul pentru proiectarea și execuția Pasajului suprateran de la Drajna pe DN 21 în județul Călărași.
 
Este un contract de aprox. 100 de milioane de lei pe care l-a câștigat un constructor din Galați cu mare experiență în realizarea lucrărilor de artă ( poduri/pasaje) iar termenul de realizare este de 24 de luni din care 6 pentru proiectare și 18 luni pentru execuție.
 
La Drajna pe Magistrala feroviară M 800 București - Constanța bariera de la trecerea de cale ferată se pune de peste 50 de ori mai ales în sezonul estival când circulă TRENURILE SOARELUI și se formează cozi kilometrice pe DN 21. În timpul lucrărilor circulația rutieră va fi deviată pe o rută ocolitoare.
 
Această rută - DN 21 - preia traficul între Moldova și Litoral dar este folosită și de șoferii care merg spre Constanța dinspre Ploiești sau Urziceni iar de la Drajna intră pe A 2 Autostrada Soarelui

Etichete (ii)pasajdrajna

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live