Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

17 Septembrie 2021
Vizualizari: 132
Comentează add

Un jurnalist, un activist de mediu și însoțitorul lor, bătuți în timp ce se documentau în privinţa tăierilor ilegale de păduri.

Continuă tăierile ilegale de păduri

florin-lepadatu

 Foto: facebook/jandarmeria.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI -  Jurnalistul Mihai Dragolea, activistul de mediu Tiberiu Boșutar și un însoțitor au fost atacați și bătuți crunt de un grup de 20 de persoane într-o pădure din Coșna, județul Suceava.

Mihai Dragolea filma un documentar internațional despre tăierile ilegale de păduri.

Anunțul a fost făcut de Greenpeace România pe pagina de socializare, unde a precizat că echipamentul și toate înregistrările au fost distruse.

Jurnalistul a povestit la un post de televiziune că au fost atacați cu furci și topoare și că printre agresori se aflau inginerul silvic și proprietarul pădurii.

Activistul de mediu Tiberiu Boșutar și un însoțitor și-au pierdut cunoștința în drum spre Spitalul Municipal din Vatra Dornei.


Corespondenta RRA Mihaela Buculei transmite că Poliția Suceava a întocmit deja dosar penal pentru loviri și alte distrugeri.

Dosarul a fost făcut din oficiu, pentru că cei care au fost atacați nu au depus deocamdată plângeri - a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Cinci dintre atacatori au fost identificați și sunt audiați acum la poliție.


Etichete lemnpăduretăieri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live