Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 05 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

8 August 2019
Vizualizari: 415
Comentează add

Cercetările în cazul de la Caracal continuă, joi, când sunt aşteptate şi rezultatele percheziţiei informatice ale telefoanelor suspectului principal, Gheorghe Dincă.

Continuă investigaţiile la Caracal

florin-lepadatu

 

Cercetările în cazul de la Caracal continuă, joi, când sunt aşteptate şi rezultatele percheziţiei informatice ale telefoanelor suspectului principal, Gheorghe Dincă.

Miercuri, anchetatorii au făcut noi descoperiri, despre care relatează, în "Radiojurnal", corespondentul RRA, Florin Firu: "Noi fragmente osoase au fost găsite ieri în cadrul percheziţiilor de la domiciliul inculpatului Gheorghe Dincă.

Anunţul a fost făcut de avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

Acesta a mai dezvăluit presei şi că a fost identificat, la o familie despre care nu a oferit amănunte, un al patrulea telefon al suspectului, de pe care acesta ar fi apelat familia Luizei.

Potrivit avocatul Pop, şi telefonul Alexandrei a ajuns la anchetatori.

De asemenea, acesta a mai spus că a continuat perchiziţia informatică a altor obiecte ale suspectului, şi anume, trei telefoane, un aparat foto şi un laptop, datele extrase de pe aceste medii de stocare urmând să fie analizate în cursul zilei de astăzi.

Reamintim că în primele două zile ale acestei săptămâni anchetatorii au găsit în pădurea de lângă Caracal fragmente osoase arse, dinţi şi cenuşă, care erau într-un sac şi care urmează să fie analizate."


Etichete Caracal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live