Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA Vineri, 26 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

19 Octombrie 2018
Vizualizari: 528
Comentează add

Constructorul italian al segmentului de autostradă A1 Deva-Sibiu trebuie să restituie Companiei de Drumuri 83 de milioane de lei.

Constructorul unui segment de autostradă trebuie să restituie banii la stat

alex-lancuzov

  Foto: Arhivă/ Poliția Română

Constructorul italian al segmentului de autostradă, parţial demolat în 2015, trebuie să restituie Companiei de Drumuri 83 de milioane de lei, a decis Curtea de Apel Bucureşti.

Un segment de aproximativ 300 de metri din lotul trei al autostrăzii A1 Deva-Sibiu, care a fost inaugurat în 2014, a fost demolat şi reconstruit în 2015, după ce au apărut unele fisuri.

Tot pe Autostrada A1, Deva-Sibiu, este închis tronsonul Şoimuş - Simeria.

Restricţia este impusă pentru conexiunea cu lotul patru al autostrăzii A1, Lugoj-Deva, lot în execuţie. Se estimează că la jumătatea lunii viitoare, circulaţia va fi reluată.

Până atunci, se merge deviat pe DN 7.

Pe Valea Mureşului, DN 7 - atenţie! - avem reparaţii la Lipova, judeţul Arad, dar şi la pasajul de la Păuliş.

Pe Valea Oltului, program redus la plombări, de la această oră până cel mai târziu, la ora 12:00, se repară carosabilul la Gura Văii, între Râmnicu Vâlcea şi Călimăneşti, cu restricţii parţiale.

Se asfaltează, astăzi, şi pe DN 7A, Voineasa-Vidra. Pe Valea Prahovei nu sunt lucrări programate astăzi la intrarea în Predeal dinspre Bucureşti; asfaltările se reiau de luni.

Atenţie! Tot în judeţul Braşov, încă o lună cu restricţii pe Drumul Naţional 73, Bran-Râşnov.

La final, informaţiile din Bucureşti, din zona centrală a Capitalei, la pasajul subteran de la Unirii, pe sensul spre Universitate, s-a reluat circulaţia; în urmă cu aproximativ cu două ore a fost un accident cu o persoană rănită uşor, dar s-au format cozi destul de mari pe Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Pe Bulevardul Unirii, la fântâni, diseară, de la 19:30, se închide tronsonul dintre Dimitrie Cantemir şi Splaiul Unirii pentru 'Simfonia apei'.


Etichete autostrazitrafic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live